skip to Main Content

Shop voor ambachtelijke droge worst

Shop online voor de lekkerste ambachtelijke droge worst.
Sallands Trots maakt vol passie en trots ambachtelijke droge worst in tien overheerlijke smaken. De smaken zijn samengesteld naar eigen traditionele recepten, geïnspireerd door smaken van vroeger.  Een echt ouderwets lekker streekproduct. De smaak van droge worst zoals die vroeger bedoeld was. Een ambachtelijk streekproduct waar wij ‘Sallands’ trots op zijn.

Sallands Trots Drogeworstshop

Ouderwets vakmanschap

Iedere worst wordt op ambachtelijke wijze gemaakt in onze eigen duurzame slagerij. De combinatie van vers vlees van lokale boeren, zelf samengestelde kruiden en de ambachtelijke bereiding maakt dit een uniek streekproduct. Om in woorden een zo goed mogelijke omschrijving te geven van deze 10 heerlijke worsten hebben we een overzicht gemaakt. Hoewel proeven meer zegt dan 1000 woorden.

Drogeworstswinkel.com - Droge Worst Shop - Sallands Trots
Drogeworstswinkel.com - Droge Worst Shop - Sallands Trots
Verschillende Smaken Droge Worst
Drogeworstwinkel.com
Sallands Trots Ambachtelijke Droge Worst
Soorten Droge Worst

Tien smaken, voor ieder wat wils

Iedere smaak is nu verkrijgbaar in de shop. En voor diegene die moeilijk kunnen kiezen hebben we een speciale aanbieding. Met de kortingscode 4VOOR12 krijgt u 4 heerlijke droge worsten naar keuze voor 12,- euro.

Naegelholt 1KG

Huisgemaakte Sallands Trots Naegelholt. Een echte ouderwetse en luxe lekkernij. Naegelholt is gemaakt van 100% rundvlees, die tenminste 4 weken in het zout heeft gelegen en vervolgens 2 weken luchtgedroogd. Geschikt om meteen op te eten of om nog verder te laten drogen naar eigen smaak. Te koop in 1 KG of 2 KG

Naegelholt 2KG

Huisgemaakte Sallands Trots Naegelholt. Een echte ouderwetse en luxe lekkernij. Naegelholt is gemaakt van 100% rundvlees, die tenminste 4 weken in het zout heeft gelegen en vervolgens 2 weken luchtgedroogd. Geschikt om meteen op te eten of om nog verder te laten drogen naar eigen smaak. Te koop in 1 KG of 2 KG (Afbeelding is ongeveer 2 KG)

Sallandse snaaiworst

Sallandse snaaiworst is een ambachtelijk gemaakte droge worst met een unieke authentieke smaak die zich het beste omschrijft als zacht, neutrale smaak gerookt op een mengsel van eiken/esdoorn/beukenzaagsel. Kruidenmelange van onder andere: Nootmuskaat, fenegriek, piment, koriander en gember. De droge worst is te herkennen aan het wit/gele touwtje

Droge worst Sallandse naaiworst

Kruidnagel

Droge worst kruidnagel is een ambachtelijk gemaakte droge worst met een subtiele maar vlakke smaak van kruidnagel, nootmuskaat en witte peper. Een worst die bij vele in de smaak zal vallen, een echte Sallands Trots klassieker. De droge worst is te herkennen aan het wit/blauwe touwtje

Droge worst kruidnagel

Knoflook

De Sallands Trots droge worst knoflook is een ambachtelijk gemaakte droge worst met een heerlijke zachte smaak van knoflook met paprika, ui, zwarte peper en salie. De droge worst is te herkennen aan het gele touwtje.

Droge worst knoflook

Kruidnagel pittig

Droge worst kruidnagel pittig is een ambachtelijk gemaakte droge worst met een krachtige en kruidige smaak van kruidnagel, nootmuskaat en witte peper. De droge worst is te herkennen aan het wit/rode touwtje.

Droge worst kruidnagel pittig

Rund

Sallands Trots droge worst Rund is een ambachtelijk gemaakte droge worst met een eigenzinnige authentieke rundvlees smaak. Er zitten onder andere kruiden in zoals: Gember, kruidnagel, laurier, piment en fenegriek. Let op: worst is wel in een varkensdarm afgestopt. De droge worst rund is te herkennen aan de iets donkerdere kleur worst en het blauwe touwtje.

Ambachtelijke droge worst - Rund

Italiaanse droge worst

De Italiaanse droge worst is een ambachtelijke droge worst met een temperamentvolle mediterraanse smaak. Je proeft de invloeden van de heerlijke kruiden zoals; Basilicum, oregano, marjolein, rozemarijn en knoflookgranulaat gebruikt om deze worst een unieke smaakbeleving te geven. De Italiaanse droge worst herken je aan het groene touwtje.

Droge worst Italiaans

Walnoot

Droge worst Walnoot is een ambachtelijk gemaakte droge worst met een karakterestieke smaak van walnoot, aangevuld met koriander, gember, karweizaad en een vleugje steranijs. Een smaak die zeer goed bij de droge worst aansluit
Herkenbaar aan de bruine kleur van het touwtje.

Droge worst walnoot

Oude kaas

Droge worst Oude kaas is een ambachtelijke droge worst met een zachte romige smaak door een unieke mix van onder andere peper, koriander, gember, kardemom en 10% geraspte oude kaas. Deze worst heeft een wit touwtje waaraan je hem herkend.

Droge worst oude kaas

Oud Hollandse metworst

Sallands Trots Oud Hollandse metworst is een ambachtelijke droge worst met een lekkere pittige en robuuste smaak, zoals het vroeger bedoeld was. Bovendien een echte Nederlandse klassieker volgens traditioneel recept met een kruidenmengsel van onder andere: Kruidnagel, laurier, piment en fenegriek. Deze worst herken je aan het wit/groene touwtje.

Ambachtelijke droge worst Kruidnagel

Chorizo

Droge worst Chorizo is een ambachtelijke droge worst met een lekkere pittige smaak van Chilli, paprika en koriander. De smaak overheerst niet en sluit goed aan bij de herkenbare smaak van onze droge worsten. Deze worst heeft een rood touwtje waaraan je hem herkend.

Droge worst chorizo

Nu online te bestellen

Huisgemaakte Naegelholt in 1 KG en 2 KG. Gemaakt van 100% rundvlees

Close search

Winkelwagen

Back To Top