skip to Main Content

Food specialiteiten vakbeurs 2019

Food specialiteiten vakbeurs 2019, om Sallands Trots ambachtelijk droge worst te promoten en Nederland kennis te laten maken met onze worst. Daardoor zijn wij in 2018 en 2019 aanwezig bij de Foodspecialiteiten vakbeurs in Houten. Aangezien we met onze eigen stand zijn zien we u graag op standnummer 242. We nemen immers al onze smaken mee. Dus kom gerust even proeven. De beurs is 30 september en 1 oktober 2019.

Omdat we ook voor de zakelijke markt dienen.  Is dit een beurs die goed aansluit bij Sallands Trots ambachtelijke droge worst.

Reeds 30 jaar is de beurs een groot begrip bij ondernemers die willen werken met alleen de mooiste en beste producten. Van oorsprong mag de beurs dan begonnen zijn als kaasbeurs voor kaaswinkeliers, in de loop der tijd is de beurs geëvolueerd naar dé beurs voor alle ondernemers die werken met foodspecialiteiten zoals kaas, noten, chocolade, koffie/thee, wijnen, bieren, vleeswaren en noem maar op wat al meer. De Vakbeurs Foodspecialiteiten is een professionele en eigentijdse vakbeurs die zich primair richt op de foodspecialiteitenwinkels.

De 30e editie van de vakbeurs Foodspecialiteiten vindt plaats op maandag 30 september en dinsdag 1 oktober 2019 in hal 1 en 2 van Expo Houten. We verwelkomen u graag op onze stand (242). De beursvloer is voor bezoekers geopend van 13:00 tot 22:00 uur.

Food specialiteiten vakbeurs Houten

Sallands Trots worst
Vakbeurs Food Specialiteiten
Close search

Winkelwagen

Back To Top